Vasilij Žbogar   Esimit Europa
Domov Novice O meni Ekipa Regate in dogodki Foto in video Esimit Europa  
Kontakt
E-pošta: info@vasilijzbogar.si

Novice

Rio de Janeiro , 18.08.2016
Zadnji dnevi v Riu

Zadnji dnevi v Riu

Jutri se Vasilij in trener Jure vračata v domovino, v nedeljo pa ju v Izoli čaka sprejem. Srebni olimpijec je navdušil mnoge, sokrajani so zelo ponosni nanj in mu obljubljajo nepozabne trenutke.

Nepozabne trenutke pa je Vasko preživel tudi na morju v Riu. Bilo je težko, naporne regate, ki so od njega zahtevale do zadnjega atoma moči, a ni se predal. Spet je pokazal svojo borbenost, preudarnost, željo po uspehu.

Dneve po regati za medalje pa si je vzel za počitek: "Najprej sem se najedel, veliko je bilo obveznosti do novinarjev, ampak to je lepši del, ko je bilo regat konec, mi je vse breme padlo z ramen. Po več urah spanja sem se le spočil, navijal sem za slovenske rokometaše na tekmi z Dansko in rad bi jim še enkrat čestital za delo, ki so ga opravili v zadnjih letih. Biti šesti na olimpijskih igrah je izjemen uspeh."

Ni pa bil le na rokometni tekmi, pesti je v Marini da Gloria stiskal tudi za jadralki: "Kapo dol Tina in Veronika, super sta odjadrali olimpijske regate. Škoda za tisto diskvalifikacijo, drugače bi sedaj skupaj pozirali z medaljami. Sta odlični jadralki in verjamem, da se bomo v prihodnje še veselili njunih uspehov."

<< Arhiv novic

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
Esimit Europa Luka Koper Telekom Slovenije AdriaticSlovenica Audi Porsche Koper
Osebna izkaznica Biografija Rezultati
Trenerji Olimpijski razredi
Foto Video